skip to Main Content
Uitbesteden Telefoonservice

5 voordelen van uitbesteden telefoonservice

Uw telefoonservice uitbesteden heeft als een hele groet voordeel: u wint tijd. Tijd die u kunt gebruiken om te expanderen, te ondernemen of misschien wel om te zetten in net dat beetje extra vrije tijd. U wilt dan natuurlijk wel dat u er ook geen omkijken naar heeft. Dat u met een veilig en vertrouwt gevoel uw telefoonservice uitbesteedt bij een gerenommeerde partij.

En dan komt Mijn Telefoniste Klantcontact om de hoek kijken, want in telefoon aannemen en  afhandelen, zijn we expert in. U maakt gebruik van onze professionele, vriendelijke telefonistes die de taal van uw vakgebied spreken. Ze zijn uiterst service- en klantgericht en passen indien nodig discretie toe. Maar buiten tijdwinst die we in het begin noemde, levert het uitbesteden van de uw telefoonservice nog meer voordelen op. Wij geven u de 5 belangrijkste.Uitbesteden telefoondienst

Dit zijn de voordelen van uitbesteden telefoonservice

  1. U bent te allen tijde bereikbaar, ook als u de deur uit of op vakantie bent. Sterker nog, wij kunnen zorgen dat u 24/7 bereikbaar bent. Of alleen op de uren / dagen waarop u graag bereikbaar wilt zijn.
  2. Uw klanten ervaren altijd een betrouwbare, professionele benadering. Zij merken niet dat u uw telefoonservice heeft uitbesteed.
  3. Telefoontjes kunnen naar u worden doorverbonden op verzoek. Dat levert u rust op en natuurlijk, we noemden het al even, tijd. Kunt u zich concentreren op andere, belangrijkere zaken.
  4. Aan het einde van de dag ontvangt u een overzicht van de gesprekken met eventuele boodschappen van uw klanten. Terugbelnotities worden gelijk aan u doorgestuurd.
  5. U heeft geen personeel meer nodig die de telefoon aanneemt en de bijhorende administratie verwerkt. Handig!

U kunt ons ook inschakelen op tijdelijke basis, ter ondersteuning van uw huidige team. Om de druk van de ketel te halen bijvoorbeeld, in drukke periodes. Heel flexibel, dus. En u bent altijd op de hoogte van wat er speelt aan de telefoon. Uw klanten ervaren rust en u straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit omdat u snel en goed bereikbaar bent.

Wilt u meer weten? Of wellicht ook gebruikmaken van het uitbesteden van uw klantenservice, tijdelijk of permanent? Neem contact met ons op, we helpen en adviseren u graag.

Back To Top