skip to Main Content
Whatsapp Business

Daarom Whatsapp Zakelijk gebruiken!

Whatsapp Zakelijk, werkt dat nou echt, horen wij regelmatig voorbij komen. Ja, het werkt, kunnen wij u vertellen. Want in de huidige tijd waarin alles snel gaat, hoort snel communiceren via Whatsapp Zakelijk thuis. Even snel een berichtje sturen, uw klant laten weten hoe en wat, een teken van leven, net dat beetje extra aandacht. Whatsapp Business is een extraatje en tegelijkertijd ook een must, wilt u uw klanten een complete communicatie bieden. En Whatsapp communiceert vlot en makkelijk, dus ook zakelijk gezien erg handig.

Wat is Whatsapp Business?

Als u een Whatsapp Business account aanmaakt, heeft u als bedrijf zijnde veel voordelen. Met de app legt u gemakkelijk contact met klanten, brengt op een eenvoudige en ludieke manier uw diensten (producten) onder de aandacht brengen al dan niet in een catalogus, en u beantwoordt tegelijktijdig de vragen van klanten. Daarnaast heeft u speciale tools om berichten te automatiseren, sorteren en snel te beantwoorden. Voor mkb en grotere bedrijven is er WhatsApp Business API. Een hulp bij uw klantenservice en om (automatische) meldingen (afwezigheid, begroeting) naar uw klanten te sturen. Dit kunt u in eigen beheer doen, maar u kunt het ook uitbesteden.whatsapp zakelijk

De 5 grootste voordelen van WhatsApp Business:

  1. Tijdens het aanmaken van uw account kiest u uw branche en vult u alle contactgegevens in.
  2. Openingstijden instellen. Zo zien uw klanten wanneer u bereikbaar bent op WhatsApp. Of juist altijd bereikbaar zijn.
  3. In een catalogus kunt u belangrijkste diensten plaatsen, inclusief prijs en link.
  4. Automatische berichten bij afwezigheid en begroeting bij een eerste berichtje van uw klant (eigen tekst). Ook ruimte voor gerichte Call To Action-teksten als automatisch antwoord.
  5. Goed overzicht van alle zakelijke whatsapp-gesprekken.

Whatsapp zakelijk uitbesteden, de voordelen

Want wat u niet wilt, is een overload aan berichtjes waardoor u het risico loopt dat berichtjes onbeantwoord blijven of waardoor u juist meer stress ervaart. Wilt u rust en u concentreren op ondernemen, besteedt u Whatsapp Business gewoon uit aan Mijn Telefoniste Klantencontact. Wij hebben de kennis in huis, professionele en ervaren klantenspecialisten en u ontvangt dagelijks een compleet overzicht. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Nu Whatsapp Business uitproberen of meer weten? Bezoek onze website!

 

Back To Top