skip to Main Content

Diensten

Als bereikbaarheid telt

Diensten

Als bereikbaarheid telt

De klant is koning en met goede, professionele bereikbaarheid valt en staat uw onderneming. Dat weten wij maar al te goed bij Mijn Telefoniste. Onze telefonistes worden dan ook het visitekaartje van uw bedrijf, zij zijn uw stem. Online, aan de telefoon en via Whatsapp. Professioneel, in de juiste tone-of-voice, bekwaam en discreet.

We bieden verschillende diensten aan voor verschillende type klanten. Want waar de een graag even belt, stuur de ander liever een berichtje. Door gebruik te maken van onze diensten heeft u nergens omkijken naar en blijft u altijd goed bereikbaar. En dat zorgt weer voor blije klanten.

Uw bereikbaarheid garanderen via de volgende diensten:

30 dagen gratis uitproberen

Start eenvoudig uw gratis proefperiode online. Nadat u zich heeft aangemeld met uw bedrijfsgegevens nemen wij spoedig contact met u op. In een telefonische intake maken wij graag verder kennis met u en leggen we onze werkwijze uit. Probeer nu onze diensten geheel kosteloos en vrijblijvend uit.

De voordelen van Mijn Telefoniste

✔ U mist geen gesprek meer
U bent verzekerd van 100% bereikbaarheid en u mist geen enkel gesprek meer. Hierbij bepaalt u zelf welke gesprekken wij al dan niet naar u doorverbinden.

✔ Kostenbesparing
Geen vaste personeelskosten maar wel altijd de beschikking over goed getrainde telefonistes. Voor grotere organisaties kunnen wij het telefonistenteam ondersteunen of zelfs vervangen.

✔ Goed getrainde telefonistes
Onze telefonistes worden goed getraind en weten dus wat u van hen verwacht. Zij spreken Engels, Duits, Turks, Arabisch en vooral: accentloos Nederlands.

✔ Kies uw eigen openingstijden
Wilt u alleen tijdens kantoortijden bereikbaar zijn of ook 's avonds, in het weekend of zelfs 24/7? Kies wat het best bij uw bedrijf past, het kan allemaal.

✔ Alle Communicatie kanalen mogelijk
In onze dienstverlening kunt u gebruik maken van verschillende kanalen, telefoon, chat, whatsapp en Email service.

✔ Transparante en aantrekkelijke prijsstelling
Onze tarieven zijn helder. U weet precies waar u aan toe bent en komt zo nooit voor onaangename verrassingen te staan.

✔ Ruim 10 jaar ervaring
Met ruim 10 jaar ervaring in deze branche zijn wij een toonaangevende en betrouwbare partner.

✔ Dienstverlening op maat
Afhankelijk van uw situatie en wensen, kunt u onze diensten optimaal inrichten.

Back To Top