skip to Main Content
Klantenservice Uitbesteden

Waarom klantenservice uitbesteden? De 5 voordelen

Waarom uw klantenservice uitbesteden? Er kunnen vele redenen zijn waarom u deze belangrijke dienst uitbesteedt aan een derde partij. U kent het vast wel, u heeft een piek op de klantenservice-afdeling, maar niet genoeg medewerkers. Personeel aannemen is geen optie, want het is een tijdelijk piek. Om dan toch goed uw klantencontact te organiseren en te behouden, is periodieke uitbesteding een uitkomst. U bespaart hiermee niet alleen tijd, ook nog eens geld. En er zijn meer voordelen om klantenservice uit te besteden.

multi tasking 2840792 1920 Mijn Telefoniste – Telefoonservice uitbesteden

De 5 voordelen van uitbesteden van uw klantenservice:

  • Blijven voldoen aan de klantenbehoeften van uw klant. U blijft goed bereikbaar, uw klanten wachten niet te lang en telefoontjes worden efficiënt, effectief en professioneel afgehandeld. Onze klantcontactspecialisten doen niets anders.
  • Voordelen op schaalniveau. Zo kunt u besluiten om ook tot laat in de avond, in het weekend en zelfs 24/7 bereikbaar te zijn. Hierbij heeft u de mogelijkheid om per contactmoment te betalen. Onze vakkundige klantenservicespecialisten staan dag en nacht voor u klaar.
  • We noemden het al even: geen extra personeels- én overheadkosten. U schakelt Mijn Telefoniste bijvoorbeeld alleen in op de tijden dat u extra ‘handjes’ nodig heeft. Deze kosten zijn uiteindelijk altijd lager en u heeft meer bereik. U bespaart dus indirect op uw uitgaven.
  • Met Mijn Telefoniste kiest u voor specifieke klantenservicekennis en jarenlange ervaring op het gebied van klantenbenadering. Zij weten wat uw klanten belangrijk vinden en hoe ze hen het beste kunnen helpen. En adviseren u ook daarin.
  • Het maakt niet uit hoe groot uw onderneming is, met een goede klantenafhandeling ervaart u vrijheid. U kunt zich volledig focussen op de bedrijfsvoering wetende dat u klantenservice in goed handen is bij de klantenspecialisten van Mijn Telefoniste.

Nog meer voordelen!

Mijn Telefoniste ondersteunt u naast een professionele klantenservice ook nog in andere diensten. Bijvoorbeeld Telefoonservice, Whatsapp Business en Live chat. Deze diensten dragen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf en een goede bereikbaarheid.

Wilt u meer weten over Mijn Telefoniste, de diensten en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt onze diensten nu ook 30 dagen op proef uitproberen of vraag gelijk een offerte aan.

 

 

 

 

Back To Top