skip to Main Content
Vakantie-voorbij-zo-opstarten

Vakantie voorbij? Zo start u weer op!

Ultimate Blog Post Series
1. 5 redenen waarom uitbesteden van telefoonservice
2. Vakantie voorbij? Zo start u weer op!

U kent het wel, de vakantie is voorbij, maar u bent nog heerlijk in de vakantiemodus. En toch gaat de wekker straks weer om 7 uur en is het zaak concentratie, motivatie en inspiratie bij de hand te houden. Hoe doet u dat nu het beste? Hoe zorgt u dat de gelukshormonen die door de vrijheid, lekker eten en drinken en ontspanning aangemaakt zijn, niet gelijk verdwijnen? Of erger: plaats maken voor stresshormonen? We gaven al aan hoe u uzelf het beste kunt voorbereiden om met een gerust hart zorgeloos op vakantie te gaan, nu de 3 tips voor de beste opstart na de vakantie.

Opstarten naar de vakantieZo start u op na de vakantie

  1. Laat de out-of-office nog even aan. Zorg dat u geen afspraken heeft. Start met een rondje kantoor om even bij te praten met collega’s over de vakantie. Hoort u ook gelijk wat er gebeurt is tijdens uw afwezigheid, wel zo makkelijk. Bekijk of er een prioritietenlijstje gemaakt kan worden of misschien wel is achtergelaten.
  2. Bekijk dan op je gemak uw mailbox die waarschijnlijk uitpuilt, en maak een selectie van wat nu moet en wat later (in de week) kan.
  3. Aangekomen tijdens de vakantie, vermoeid? Zorg dat u voldoende beweegt (in de buitenlucht) en ga weer gezond eten. En heel belangrijk: plan ontspanningsmomenten in, ook tijdens de pauzes. Want dat geeft zowel mentaal als fysiek positieve energie.

Wat wel en niet (meer)

En denk niet te veel vooruit, dat komt die week erop wel weer, als u er ‘lekker inzit’. Vakantie is heerlijk en vaak een moment van reflectie. Misschien is het tijd om ook uw werk eens onder de loep te nemen. Wat kunt u afstoten, wat wilt u juist aantrekken en waarom. Wilt u meer vrije tijd door bijvoorbeeld uw telefoonservice uit te besteden, denkt u aan toch 24/7 bereikbaar zijn, maar wilt u daar zelf geen energie en tijd insteken? Wij helpen u graag en nemen op een deskundige wijze werk uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Back To Top