skip to Main Content

Werken bij MijnTelefoniste

Gezocht: Telefonistes voor 20 tot 32 uur per week

Mijn Telefoniste beantwoordt de telefoon voor honderden verschillende bedrijven. Bij ons staat de klant centraal en geldt een hoge kwaliteitsnorm. Onze klanten bestaan onder meer uit kleine zelfstandigen, advocatenkantoren, makelaars, handelsondernemingen en consultancy bedrijven. Wij werken voornamelijk voor kleine bedrijven, maar ook grotere bedrijven die een deel van hun telefoonverkeer aan ons uitbesteden (bijvoorbeeld de klantenservice of helpdesk), voor wie we de telefoniste vervangen of de overflow opvangen. We hechten aan een eerlijke en prettige relatie met onze klanten, collega’s, leveranciers en werknemers.

In elke situatie de juiste toon
Als telefoniste bij Mijn Telefoniste krijg je een kijkje in de keuken van veel verschillende organisaties. Je spreekt heel veel mensen. Je hoort van alles, legt verbanden, lost problemen op en onderhoudt contacten met klanten. In al deze wisselende situaties weet je steeds weer de juiste toon te vinden. Na een intensieve inwerkperiode werk je zelfstandig in teamverband.

Wat verwachten we van jou?

  • een prettige, beschaafde telefoonstem en een goede uitdrukkingsvaardigheid;
  • goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • goede kennis van de Engelse taal
  • een zeer goede typevaardigheid;
  • een dienstverlenende instelling;
  • stressbestendigheid.

Relevante werkervaring strekt uiteraard tot aanbeveling. Naast deze vaardigheden vinden we je houding, je betrokkenheid en je bijdrage aan de sfeer op de werkvloer even belangrijk.

Rooster en werktijden
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Al onze telefonistes werken parttime en hebben binnen deze openingstijden hun eigen vaste rooster voor bijvoorbeeld 20, 25 of 32 uur. Wij werken graag met vaste roosters, maar verwachten wel van onze medewerkers dat zij af en toe bereid zijn om extra te werken. Ingewerkte medewerkers kunnen altijd diensten met elkaar ruilen. Dit maakt je rooster erg flexibel.

Solliciteren?

Indien jij denkt aan dit profiel te kunnen voldoen, ontvangen wij graag jouw open sollicitatie, bestaande uit een C.V. en een begeleidende brief.

Mijn Telefoniste

T.A.V. Dhr. C. Caner
Afdeling Personeelszaken

vacature@mijntelefoniste.nl

Back To Top