skip to Main Content

BRANCHES

Kwaliteit in bereikbaarheid

BRANCHES

Kwaliteit in bereikbaarheid
Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze diensten en tarieven.

Klanttevredenheid begint bij goed bereikbaar zijn en een vriendelijke, professionele stem aan de andere kant van de lijn. Dat geldt voor elke branche. We kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer te druk bent om elk telefoontje te beantwoorden. Of dat er extreme drukke periodes zijn op de klantenservice waarvoor tijdelijke klantspecialisten nodig zijn. Die niet meer ingewerkt hoeven te worden. Dan kiest u voor de professionele telefoonservice van Mijn Telefoniste. Een betrokken team dat uw branche kent, accuraat is, uw vaktaal spreekt en begrijpt dat op sommige momenten een gesprek niet doorverbonden moet worden.

De branches waar Mijn Telefoniste werkzaam is:

Zit uw branche er niet bij, en wilt u wel 24/7 goed bereikbaar zijn door een professionele klantspecialist? Neem contact met ons op.

Telefoonservices

Telefonisch goed bereikbaar zijn? Door het simpel doorschakelen van uw telefoon? En met de vakkundigheid van een telefoniste die uw branche kent? Dan zit u bij Mijn Telefoniste goed. Wij zorgen dat u elke werkdag, 7 dagen, of zelfs 24/7, altijd goed telefonisch bereikbaar bent. We maken notities of schakelen de klanten door naar u, als gewenst. Dat geeft u een professionele uitstraling en zo mist u niets.

Online klantenservice

Tegenwoordig is online bereikbaarheid net zo belangrijk als telefonische bereikbaarheid. Maar om nu de hele dag te chatten of te mailen, daar heeft u natuurlijk geen tijd voor. Dat snappen wij bij Mijn Telefoniste heel goed. Daarom hebben we onze service uitgebreid om zoveel mogelijk in uw bereikbaarheid te voorzien. Kies een van de onderstaande diensten om uw klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden:

30 dagen gratis uitproberen

Het is eenvoudig om gratis proefperiode te starten. Nadat u zich heeft aangemeld met uw bedrijfsgegevens, nemen wij spoedig contact met u op. In een telefonisch intakegesprek maken wij graag kennis met u. Zo weten onze professionele telefonistes hoe ze uw klant te woord moeten staan. Probeer onze diensten kosteloos en vrijblijvend uit.

De voordelen van Mijn Telefoniste

✔ U mist geen gesprek meer
U bent verzekerd van 100% bereikbaarheid en u mist geen enkel gesprek meer. Hierbij bepaalt u zelf welke gesprekken wij al dan niet naar u doorverbinden.

✔ Kostenbesparing
Geen vaste personeelskosten maar wel altijd de beschikking over goed getrainde telefonistes. Voor grotere organisaties kunnen wij het telefonistenteam ondersteunen of zelfs vervangen.

✔ Goed getrainde telefonistes
Onze telefonistes worden goed getraind en weten dus wat u van hen verwacht. Zij spreken Engels, Duits, Turks, Arabisch en vooral: accentloos Nederlands.

✔ Kies uw eigen openingstijden
Wilt u alleen tijdens kantoortijden bereikbaar zijn of ook 's avonds, in het weekend of zelfs 24/7? Kies wat het best bij uw bedrijf past, het kan allemaal.

✔ Alle Communicatie kanalen mogelijk
In onze dienstverlening kunt u gebruik maken van verschillende kanalen, telefoon, chat, whatsapp en Email service.

✔ Transparante en aantrekkelijke prijsstelling
Onze tarieven zijn helder. U weet precies waar u aan toe bent en komt zo nooit voor onaangename verrassingen te staan.

✔ Ruim 10 jaar ervaring
Met ruim 10 jaar ervaring in deze branche zijn wij een toonaangevende en betrouwbare partner.

✔ Dienstverlening op maat
Afhankelijk van uw situatie en wensen, kunt u onze diensten optimaal inrichten.

Back To Top