skip to Main Content
Altijd Bereikbaar

Is 24/7 bereikbaar zijn noodzakelijk? 3 redenen

We krijgen regelmatig de vraag: is 24/7 telefonisch bereikbaar zijn noodzakelijk voor ons? Dat ligt eraan. Het kan voor sommige bedrijven heel goed werken. Bijvoorbeeld voor advocatenkantoren, slotenmakers of andere branches waar 24/7 bereikbaar noodzakelijk is. Maar ‘s avonds en in de weekenden altijd telefonisch bereikbaar zijn, is voor de meeste bedrijven lastig. Soms staat de telefoon roodgloeiend, en er zullen ook uren zijn dat hij nauwelijks overgaat. Hoe richt je die altijd bereikbaarheid nou goed in? U vraagt in zo’n geval veel van uzelf en/of uw medewerkers, tenzij u in shifts werkt. Maar het beste wat u kunt doen als u 24/7 bereikbaar wil zijn, online of per telefoon, is het uitbesteden aan ons. Wij zorgen dat uw zaken gewoon doorgaan terwijl u lekker ligt te slapen en/of van uw weekend geniet.

3 reden waarom 24/7 bereikbaar zijn belangrijk isneon g9eea399f0 1920 Mijn Telefoniste – Telefoonservice uitbesteden

  • Uw imago. Uw klanten worden altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan, zelfs op in de avonduren en weekenden.
  • U loopt nooit meer een klant mis. U ontvang van ons een overzicht met de gesprek- en terugbelnotities.
  • Hoge klanttevredenheid. Uw klanten waarderen het dat zij u altijd kunnen bereiken en te woord worden gestaan.

Elke minuut van de werkdagen bereikbaar zijn?

Heeft u regelmatig of af en toe een periode van overflow aan telefoonverkeer tijdens kantooruren? Ook dan helpen we u graag. Kies ervoor om alleen bij drukte of pieken uw telefoon door te schakelen naar ons, bijvoorbeeld. Of alleen als u in vergadering zit of een eindelijk eens die zo verdiende vrije dagen opneemt. Zo regelt u zelf heel makkelijk en snel hoe en wanneer u bereikbaar wilt zijn. We staan ook online – bijvoorbeeld via Whatsapp Business – voor u klaar. Ook 24/7 online bereikbaar. Dat klinkt toch goed.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of het gewoon uitproberen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Back To Top