skip to Main Content
Telefoonservice

5 redenen waarom uitbesteden van telefoonservice

Ultimate Blog Post Series
1. 5 redenen waarom uitbesteden van telefoonservice
2. Vakantie voorbij? Zo start u weer op!

Het uitbesteden van uw telefoonservice is voor sommige bedrijven best spannend. Want u geeft toch zo’n eerste contact uit handen. Gaat dat wel goed, horen wij in de praktijk, zijn de telefonistes wel bekwaam genoeg? En wat levert het me eigenlijk op, als ik mijn telefoonservice uitbesteed? Terechte vragen, vinden wij bij Mijn Telefoniste Klantcontact. Bij ons zijn uw klanten in goede handen en bent u verzekerd van ervaren, klantgerichte telefonistes die zich verdiepen in u en de relatie met uw klant. We stellen samen met u een belscript op waarin uw wensen en behoeften duidelijk naar voren komen. U wordt elke dag op de hoogte gehouden via mail van het telefoonverkeer van die dag. Uw bereikbaarheid is onze zorg.

5 redenen waarom uitbesteden telefoonservice

Voordelen uitbesteden telefoonservice

Het uitbesteden van de telefoonservice houdt veel voordelen in, voor elk type bedrijf en branche. Wij geven u de top 5 redenen waarom u uw telefoonservice het beste kunt uitbesteden:

  1. Nergens omkijken naar, u bent altijd bereikbaar. Zeker fijn als u zit te wachten op juist dat ene belangrijke telefoontje, maar u heeft het eigenlijk veel te druk. Mijn Telefoniste Klantcontact zorgt zelfs dat u 24/7 bereikbaar bent.
  2. U betaalt alleen voor de telefoontjes die daadwerkelijk binnenkomen. U bespaart dus geld, geen extra overhead-kosten meer voor u.
  3. Professionele uitstraling van uw bedrijf. U bent namelijk elk moment van de dag bereikbaar en uw telefoontjes worden professioneel afgehandeld.
  4. Overzichtelijk en flexibel. Elke dag ontvangt u een overzicht met de gesprekken. En u bepaalt wanneer en hoe lang u de dienst inschakelt en welke telefoontjes worden doorverbonden.
  5. U bespaart tijd. U heeft uw handen vrij zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten zonder zorgen over bereikbaarheid.

Besteed uw telefoonservice nu op proef uit!

Bij Mijn Telefoniste Klantcontact is uw telefoonservice in bekwame handen. En heeft u alleen tijdelijke handjes nodig, zijn wij er ook voor u. Zo hoeft u niet onnodig veel kosten te maken om een (extra) telefoniste in te huren.

Wilt u meer weten over onze aantrekkelijke maandpakketten, het gewoon eens uitproberen (30 dagen op proef) of wilt u een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Kijk ook eens naar onze andere diensten, we kunnen uw algehele bereikbaarheid eenvoudig en snel verhogen.

Back To Top